مواد لازم کوفته سوئدی :
گوشت چرخ کرده بدون چربی ۵۰۰ گرم
سبزی معطر خر شده(جعفری،گشنیز،نعنا،مرزه) ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
برنج آب کش شده (نیم دانه)۲/۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد
رب ا قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زردچوبه مقداری
روغن مایع برای سرخ کردن
لپه به اندازه دلخواه
طرز تهیه کوفته سوئدی:
یک عدد از پیازها را رنده کرده آب آن را گرفته و با گوشت ، سبزی، ادویه، برنج آب کش شده و لپه پخته یا نیم پز شده مخلوط می کینم و خوب ورز می دهیم. سپس به اندازه یک توپ پینگ پونگ برداشته گرد کرده داخل آرد گندم می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم.
بعد از آنکه طلایی رنگ شدند آنها را داخل سس می ریزیم تا بپزد. برای تهیه سس، پیاز دیگر را تفت داده با رب و مقداری به آن آب اضافه می کنیم.
نکته: در صورت تمایل در وسط کوفته ها می توانیم مقداری زرشک بریزیم.